dissabte, 9 de maig del 2015

RECORDATORI ORDRE DE MATRICULA PER ALS ALUMNES DEL CENTRE CURS 2015/2016

L’equip directiu del centre us recorda que els criteris per a determinar l’ordre de matrícula per al proper curs 2015/2016 seran els següents:
Per als alumnes que durant el curs 2014/2015 estan matriculats a l’escola en iniciació 6, iniciació 7 i elemental, l’ordre de matrícula  serà per NOTA d’expedient, donant prioritat a aquells que tinguen una nota mitjana més alta.En cas d’haver dos alumnes amb la mateixa nota mitjana tindrà prioritat el que tinga més antiguitat a l’escola.
Per a la resta d’alumnes l’ordre de matrícula serà per NOMBRE d’expedient, donant prioritat als alumnes que están més temps matriculats.
Els pares i mares que vullguen matricular-se en música per a pares i mares podrán fer-ho quan matriculen als seus fills.
Aquestes matrícules es realitzaran  en  secretaria del centre  de 15 a 19 hores en el més de juny .Una setmana abans es citarà a cada alumne a una hora concreta el dia que tinguen assignat pel seu curs. No serà possible matricular-se abans de l’hora assignada i qui no arribe a temps passarà a l’últim lloc.
Els alumnes que vagen a matricular-se d’un segon instrument hauran de triar l’horari d’aquesta asignatura el dia de matrícula dels alumnes d’obert.
Les dates de matrícula  en JUNY són:

Dimecres 12
Dilluns 15
Dimarts 16
Dimecres 17
Dijous 18
Dilluns 22
COR ADULTS de 18 a 20 h.
Nadons
Iniciació 2
Iniciació 3
Iniciació 4
Iniciació5
Iniciació 6
Iniciació 7
Elemental 1
Elemental 2
Elemental 3
Elemental 4
Obert

**Els cursos són els que els alumnes estan cursant durant el present curs**

Així mateix, per al proper curs 2015/2016 hi haurà canvis en els horaris per falta d’aules.
  • les bandes i orquestres infantils i juvenils passen als divendres.
  • s’amplia la franja horària de les classes de llenguatge musical, alguns grups faran classe de 19:30 a 20:30h.
Aquest curs les classes als col·legis es realitzaran amb  els grups d’elemental (mínim 6 alumnes). Els d’iniciació es faran a l’escola de música, ja que per la seua edad és  el més convenient per al seu aprenentatge.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada