dilluns, 4 de gener del 2021

AVÍS IMPORTANT: CLASSES 7 I 8 DE GENER

 Bon dia i bon any, 


Com moltes ja sabreu, des de l'Ajuntament d'Almassora s'ha pres la mesura preventiva d'aturar les activitats que es realitzen a les instal·lacions municipals, fins al 10 de gener.

Per aquesta raó, el pròxim dijous i divendres adaptarem les classes de la següent manera:

DANSA: Les classes es faran de forma virtual durant el seu horari habitual. MªJosé us enviarà l'enllaç per a poder-vos connectar. 

NADONS I INICIACIÓ 2C: La classe s'ajornarà. Vanessa parlarà amb vosaltres més endavant per a concretar un horari que vinga bé a la majoria.

INICIACIÓ MUSICAL (4, 5, 6 i 7) I LLENGUATGE MUSICAL:  Les classes es faran de forma virtual durant el seu horari habitual. Els professors us enviaran l'enllaç per a poder-vos connectar. 

PRIMERA VISTA:  La classe es farà  de forma virtual amb el mateix enllaç que llenguatge musical.

PIANISTA ACOMPANYANT: La classe s'ajornarà. Joan parlarà amb vosaltres més endavant per a concretar un horari que vinga bé a la majoria.

​INSTRUMENT: ​ En principi les classes es faran de forma virtual durant el seu horari habitual. Els professors us enviaran l'enllaç per a poder-vos connectar. Si teniu problemes de connexió per coincidència de classes virtuals de germans, podeu parlar-ho amb el professor d'instrument per intentar canviar d'hora la classe o ajornar-la i recuperar-la en altre moment.

COR 2n I 3r: Les classes es faran de manera virtual durant el seu horari habitual però, a causa del nombre d'alumnes, cada grup es dividirà en dos. Salomé us enviarà l'enllaç per a poder-vos connectar i us indicarà els grups i els horaris.

BANDA INFANTIL I JUVENIL: La classe no es farà per videoconferència a causa del nombre d'alumnes, però Paula us enviarà el material necessari perquè pugueu començar a estudiar les noves partitures.

COMBO: La classe s'ajornarà. Joan parlarà amb vosaltres més endavant per a concretar un horari que vinga bé a la majoria.

LLENGUATGE MUSICAL PER ADULTS:  La classe s'ajornarà. Adrià parlarà amb vosaltres més endavant per a concretar un horari que vinga bé a la majoria.

BATUCADA INFANTIL I JUVENIL:  Les classes es faran de forma virtual durant el seu horari habitual. Enric us enviarà l'enllaç per a poder-vos connectar. 

CREACCIÓ:  ​LA classe es farà de forma virtual durant el seu horari habitual. Enric o Xusa us enviarà l'enllaç per a poder-vos connectar.

Esperem poder tornar a la presencialitat dilluns que ve. Us mantindrem informats.

Salutacions, 

Xusa Puerto
Direcció

--
Buenos días i feliz año, 

Como muchas ya sabréis, desde el Ayuntamiento de Almassora se ha tomado la medida preventiva de parar las actividades que se realizan a las instalaciones municipales, hasta el 10 de enero.

Por esta razón, el próximo jueves y viernes adaptaremos las clases de la siguiente manera:

DANZA: Las clases se harán de forma virtual durante su horario habitual. MªJosé os enviará el enlace para poderos conectar. 

BEBÉS E INICIACIÓN 2C: La clase se aplazará. Vanessa hablará con vosotros más adelante para concretar un horario que venga bien a la mayoría.

INICIACIÓN MUSICAL (4, 5, 6 y 7) Y LENGUAJE MUSICAL: Las clases se harán de forma virtual durante su horario habitual. Los profesores os enviarán el enlace para poderos conectar. 

PRIMERA VISTA B:  La clase se hará  de forma virtual con el mismo enlace que lenguaje musical.

PIANISTA ACOMPAÑANTE: 
La clase se aplazará. Sergio hablará con vosotros más adelante para concretar un horario que venga bien a la mayoría.

INSTRUMENTOEn principio las clases se harán de forma virtual durante su horario habitual. Los profesores os enviarán el enlace para poderos conectar. Si tenéis problemas de conexión por coincidencia de clases virtuales de hermanos, podéis hablarlo con el profesor de instrumento para intentar cambiar temprano la clase o aplazarla y recuperarla en otro momento.

CORO 2º Y 3º: Las clases se harán de forma virtual durante su horario habitual pero, debido al número de alumnos, cada grupo se dividirà en dos. Salomé os enviará el enlace para poderos conectar y os indicará los grupos y los horarios.

BANDA INFANTIL Y JUVENIL: La clase no se hará por videoconferencia a causa del número de alumnos, pero Paula os enviará el material necesario porque podáis empezar a estudiar las nuevas partituras.

COMBO: La clase se aplazará. Joan hablará con vosotros más adelante para concretar un horario que venga bien a la mayoría.

LENGUAJE MUSICAL PARA ADULTOS: La clase se aplazará. Adrià hablará con vosotros más adelante para concretar un horario que venga bien a la mayoría.

BATUCADA INFANTIL Y JUVENIL: Las clases se harán de forma virtual durante su horario habitual. Enric os enviará el enlace para poderos conectar. 

CREACCIÓ: LA clase se hará de forma virtual durante su horario habitual. Enric o Xusa os enviará el enlace para poderos conectar.


Esperamos poder volver a la presencialidad el próximo lunes. Os mantendremos informados.

Un saludo, 

Xusa Puerto
Dirección

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada