diumenge, 9 de juliol del 2017

Com que hui era el primer dia dels "Sant Fermins", la Xaranga Xou "El Hocho" ha fet una despertà sorpresa, passant cabanya per cabanya, assegurant-se que tot el món es despertara d'un vot.
Hem passat el matí realitzant les classes individuals d'instrument. Durant el dinar, els professors ens han preparat una sorpresa, realitzant-nos una xicoteta actuació intercanviant-se els instruments, ho han fet prou bé.
Acabat el dinar, hem hagut d'acomiadar a Faustino, professor de trombó, el qual ens ha desitjat un bon concert per a aquesta vesprada.
Després de dinar, hem fet assaig col·lectiu per a preparar el concert de demà dissabte. A continuació, hem fet un simulacre del concert dels ensembles de les 20:30h per assegurar-nos de que tot estiguera correcte. Durant aquesta prova ha començat a ploure molt, primera volta que ens passa en els 5 anys que venim ací. Per això, hem hagut de realitzar el concert al menjador, encara així, alguns pares s'han animat a vindre i animar-nos durant el concert.
El concert ha consistit en grups d'ensembles de tots els instruments, acabant amb l'actuació de la Xaranga, recolzada amb el cant i el ball de tota la resta de companys.
Després de l'emoció del concert, el sopar ha sigut molt entretingut, ja que no hem parat de cantar.
Com teniem més ganes de festa, la nit ha continuat amb un recorregut pels carrers del poble animant als seus habitants a ballar i cantar amb nosaltres.


Fotos Cuenca. Dia 5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada