dijous, 6 de juliol del 2017

Primer dia superat!
Ens hem despertat amb la fresqueta típica de la zona, encara que a algú li ha costat alçar-se del llit un poquet més del compte...
Hem començat amb les classes individuals durant el matí i alguns companys han aprofitat per a fer-se fotos artístiques amb els instruments. Al dinar hem felicitat al nostre company Blai pel seu 10é aniversari i ho hem celebrat amb un pastís.
Per la vesprada hem començat amb la preparació del concert del dissabte, en el qual  la banda i l'orquestra estem col·laborant conjuntament per realitzar un gran concert que esperem us agrade molt. Després de berenar hem continuat amb els assajos dels ensembles per al concert del divendres.

Abans de sopar encara hem tingut un poc de temps lliure per a jugar a futbol o anar a la piscina.
Per a la nit, #CuencaSecrets ens han preparat un joc en el qual havíem de buscar, seguint un mapa, unes pegatines que estaven amagades per tot l'alberg. Una vegada trobàvem les pegatines, havíem de fer-nos una foto representant el dibuix que hi havia a la pegatina.
Acabat el joc, ens hem reunit tots a la porta de l'alberg per fer l'entrega de premis al equip guanyador i donar una banda de Feliç Aniversari a Blai i una altra per a Eva, ja que demà serà el seu aniversari.

Ací us deixem les fotos!

Fotos Cuenca - Dia 2.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada