divendres, 4 de març del 2022

SETMANA CULTURAL


Aquesta setmana canviarem les habituals classes, per tallers on poder aprendre i gaudir de la música i la dansa d'una manera distinta. Farem diferents activitats per viure aspectes relacionats amb aquestes disciplines, tant de la mà de docents de l'escola, com d'artistes convidats.

Farem diferents
TALLERSespecialment dissenyats per a cada edat, respectant els horaris de les classes grupals. D'aquesta manera, l'alumnat haurà de vindre a l'hora de les seues assignatures grupals, però no han de vindre a les classes individuals. Vos adjuntem a continuació tota la informació relativa als tallers: horaris i breu descripció amb material necessari. L'alumnat d'instrument obert i adults podrà triar entre els diferents tallers responent al següent formulari: https://forms.gle/obGN6dmspWSSpVqa9 Així mateix, si teniu especial interés a assistir a un taller diferent del vostre grup o edat, podeu enviar-nos un correu per consultar si hi ha places lliures.

També tindrem una
EXPOSICIÓ de Compositores amb història, realitzada pel nostre company Borja Abad de @hdelamusica, i els docents i el Cor d'adults regalarem xicotetes PÍNDOLES MUSICALS al llarg de la setmana, per visibilitzar el paper de les dones a l'àmbit musical.

A més a més, l'alumnat de 4t també farà una
AUDICIÓ el dijous a les 19.00 hores a la Casa de la Cultura (entrada lliure) i donarem clausura a aquesta setmana, el dissabte 12 de març amb una CERCAVILA de la Banda Juvenil que anirà des de l'escola fins a la plaça d'Espanya, on faran CONCERT junt amb la Banda Infantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada